«Summer hacks»

Venner
Unsplash

Hei gode du!

Det er veldig mye en kan gjøre på sommeren. Sommeren er min yndlingsårstid og jeg føler meg så mye friere. Spesielt hvis det er pent vær. Men jeg skjønner og at mange folk sliter. Årstiden er også preget av at en skal være glad og nyte sommeren fullt ut, helst med mange andre. Jeg vet av erfaring at det er vanskelig når en ikke har så mange rundt seg.

Her er mine “summer hacks”:

  1. Aksepter at du har det sånn. Det er ikke feil at du føler deg ensom når du er det. Det som er feil og som en må øve seg på er å finne på noe uten andre. Du blir tvunget til det av grunner jeg ikke vet. Men jeg lover deg at du blir en sterkere person av å leve videre uten å ha mange mennesker rundt deg.
  2. Finn på noe du kan gjøre for deg selv. Gå på turer, sol deg i en park, gå på konsert osv. Øv deg på å bli glad på andres vegne når du ser andre har det koselig.
  3. Ikke vær bitter. Å oppleve andres bitterhet er så lite attraktivt som det går an. Jeg er ganske sikker på at mennesker rundt kan føle på det. Noen ganger får en lov til å føle seg bitter, men det er ikke et blivende sted.
  4. Vet ikke hva dine interesser er, men kanskje det går ann å melde seg på felles aktiviteter. Viktig at du ikke forventer å få venner, men at du bare er der for å ha det fint. Det er da du møter likesinnede.

Håper dette er til hjelp. Håper du får en god sommer.